Siden 2010 har Winns utviklet CO2 teknologi og vi har i dag systemer som varmer opp og kjøler ned Meierier, Borettslag, Kjøpsenseter, Telesentraler, Helsehus og Museum. 

Teknologien har forankring fra NTNU i 1988 og vi videreutvikler og produserer teknologien i Trondheim 

WINNS AS sin forretningsideen er å skape klimanøytrale og kostnadsbesparende energisystemer. Inspirasjonskilden til opprettelsen av WINNS AS har vært et stort miljøfokus i samfunnet generelt, og nye EU-krav som Norge må rette seg etter spesielt. Dette innebærer full utfasing av syntetiske kjølemedium, med neste store kutt allerede i 2020. I tillegg til miljøengasjementet så er et stolt stykke norsk kjøleteknikk-historie noe av bakgrunnen for etableringen av WINNS AS som selskap.

Flere av oss som var med å starte opp WINNS AS i 2010 hadde siden 1988 jobbet sammen med forskningsmiljøene i Trondheim med teknologiutvikling. NTNU og SINTEF har vært viktige samarbeidspartnere, og vil være det også i fremtiden. Offshore-kompetansen i bedriften har vært med på leveranse av energianlegg til rekke oljeplattformer som Njord (96), Gjøa, Aker drilling H6 a og b, Troll A LQE, Edvard Grieg, Ivar Aasen, Gina Krog, Eldfisk ELDS 2/s LQ, Statfjord C og Johan Sverdrup LQ. I tillegg har vi Tine Meierier, NTNU, Telenor og en rekke borettslag og butikker på kundelisten vår. Vi håper å få mange flere fornøyde kunder i tiden som kommer.

Viktige partnere for udvikling av miljøteknologi:

Spesielt takk til Innovasjon Norge

Kvalitet er viktig og Winns har alle sertifiseringer nødvendig for utvikling og produksjon av kuldetekniskeløsninger

VI I WINNS AS BIDRAR TIL Å UTVIKLE NOE VERDEN TRENGER – DET ER VI VELDIG STOLTE AV!


Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2019 © Winns AS • All rights reserved • Personvernerklæring