1. Ta kontakt med en av oss på e-post: post@winns.no eller telefon: 40093500
  2. Våre prosjektingeniører finner riktig løsning for deg
  3. Vi vil sende et tilbud med utregninger på hvor store besparelser dere vil ha basert på energibruk i dag
  4. Når det er besluttet å installere WINNS AS energiløsning så bruker vi rundt 8-10 uker på produksjon. Denne tiden benyttes til å forberede og gjøre rørarbeider slik at man ved levering kan koble opp uniten på få dager.
  5. WINNS AS energiløsning er oppe og går normalt innen 10-12 uker etter bestilling. Etter det så vil energiforbruket bli redusert med 70% og overskuddet kan brukes til mer fornuftige formål.
  6. WINNS CO2-løsninger er spesielt godt egnet til å erstatte oljekjeler. Ved å gjøre små grep på varmesystemet som å skifte ut ventilasjonsbatterier og sette inn en returpumpe, sikrer vi lav temperatur tilbake til varmepumpa. Dette gir høy virkningsgrad også ved temperaturer opp mot 90 grader.

WINNS AS har et hovedfokus og det er kuldeteknikk. Vårt mål er å bli det selskapet i markedet, som kan tilby mest og best faglig kompetanse. Derfor har selskapet satset stort innen utvikling av systemer og mennesker.

WINNS AS utvikler, prosjekterer,og produserer alle typer kuldesystemer som isvannsanlegg, dx-systemer, aircondition og varmepumper. Alle våre systemer benytter kun naturlige kuldemedier.

Kontakt oss for en hyggelig prat:

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss. Vi vil komme tilbake til deg så fort en av våre medarbeidere er tilgjengelig.

2019 © Winns AS • All rights reserved • Personvernerklæring